Jag har fått mitt ösregn

Det var en dag med sol och jag mådde inte bra. Kunde inte komma på vad det var som tyngde mig och jag tycker att det är värre, än när det finns något tydligt som är orsaken. Och då ska inte solen skina och barn ska inte leka glatt utanför. Jag lyssnade på Störst av allt och den var bra, obehaglig och bra. Men solen skavde och hjärnan irrade utan att hitta fäste någonstans i pauserna.

Dagen därpå kom ösregnet och jag lyssnade på De dödas röster på P3 Serie , satt i min säng, åt lantchips och lagade mina jeans för hand. Det var helt rätt. Det hade gott kunnat få regna ännu mer. Jag kom iväg på en promenad i t-shirt, sandaler och paraply. När jag gick genom Slottskogen kom det mera regn och jag insåg hur fin den parken kan vara när den är prunkande grön och regnet vräker ner.

Sedan har jag fortsatt med att lyssna på Hungerspelen, jag läste drygt halva första boken när jag bodde i Kristianstad, men kom av någon anledning av mig och det tog emot lite att lyssna på en massa ord som jag mindes nästan exakt. Men det var ändå precis lagom mycket eskapism. Jag har blivit glad varje gång det regnar. Igår kom även åskan en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s